Yellow - No Wipe Gel Paint - Neon (6ml)

Yellow - No Wipe Gel Paint - Neon (6ml)

Brush On French Gel (7g)

Maak een strakke smile line met elk gewenst penseel

€ 11,95
Astonishing
Op voorraad

Een strakke smile line met elk gewenst penseel! De Brush On French Gel heeft een dunne tot medium consistentie waardoor applicatie gemakkelijk is. Ook is dit een ideaal product voor het creëren van gedetailleerde designs.

  • Hoog gepigmenteerd
  • Perfect voor scherpe smile line
  • Perfect voor het maken van gedetailleerde designs
  • Perfect voor pedicures
  • Te gebruiken met elk gewenst penseel
  • Dunne/Medium consistentie
  • Kan worden gebruikt op acryl, gel of de natuurlijke nagel
  • Uit te harden in LED en UV

Bouw uw (verlengde) kunstnagel op met acryl of gel en vijl deze in vorm. Gebruik daarna de Brush On French Gel om uw smile-line te maken. Seal het in met Astonishing Nails No-Cleanse Top Seal (hoeft niet gecleansd te worden) of Astonishing Nails Top Seal (moet wel gecleansd worden).

Uithardingstijd: LED – 30 seconden, UV – 2-3 minuten

N.B. Bij gel: De opgebouwde gelnagel dient wel uitgehard, maar niet gecleansd te worden voordat de Brush On French Gel wordt aangebracht.

N.B. Bij acryl: De acryl nageloppervlakte hoeft u niet te buffen voordat de Brush On French Gel wordt aangebracht. De Brush On French Gel hecht nl. beter op een ruwe oppervlakte. Indien nodig, breng eerst een dun laagje Clear Gel aan over de acrylnagel en hard deze uit (niet cleansen!). Hieroverheen kunt u de Brush On French Gel aanbrengen.

N.B. Bij gebruik over de natuurlijke nagel, dient u eerst Bonding Gel (wel uitharden) of Air Dry bonder aan te brengen (niet uitharden, droogt aan de lucht). Breng vervolgens een laagje Clear Gel aan (wel uitharden, niet cleansen) ter versteviging en/of als goede hechtlaag voor de Brush On French Gel.

Over de natuurlijke nagel kunt u e.v.t. ook eerst een Primer aanbrengen, gevolgd door een dun laagje Clear Acryl. De acrylnagel hoeft u niet te buffen. Daarna de Brush On French Gel aanbrengen. Naar gelang uw eigen voorkeur, kunt u er ook voor kiezen om een transparante roze acryl of gel te gebruiken in combinatie met de witte Brush On French Gel.