Stilletto Forms (500 op rol)

Stilletto Forms (500 op rol)

Fit Tips - Almond Clear (Doos 504 stuks)

Fit Tips - Almond Clear (Doos 504 stuks)

Fit Tips - Tapered Square Clear (Doos 504 stuks)

Tips die de volledige nagel bedekken

€ 37,98
INK London
Op voorraad

Tips gemaakt van zachte gel die de volledige nagel bedekken. Ze zijn toe te passen met elk INK London systeem, zoals Acrygel, Flubber, Sobiab, Acrylink en iJel, en verkrijgbaar als Tapered Square (helder), Almond (helder en Long Ballerina. Erg geschikt wanneer je snel een set moet zetten.

Het is erg belangrijk om de volledige binnenkant van de tip te vijlen zodat een optimale hechting bereikt wordt. Na opbrengen dient de tip ligt gebuffd te worden zodat de glans verdwijnt en de aan te brengen gellak het best hecht.

Afhankelijk van de klant en het omgaan met de nagels kunnen deze tips zeker 3 weken blijven zitten. Daarna kan de tip verwijderd worden, afhankelijk van het gebruikte product. Bij producten als Flubber, Acrylink en Sobiab kan dit door de lengte van de tip af te knippen, de rest weg te vijlen en vervolgens het restant af te weken met aceton en folie. De tips kunnen ook nabehandeld worden, maar gezien de snelheid van toepassen is het in de meeste gevallen net zo snel om een nieuwe set aan te brengen. Natuurlijk is dit afhankelijk van de staat van de nagels wanneer de klant terug komt.