iJel Baby Pink Cover (15ml)

iJel Baby Pink Cover (15ml)

iJel Clear (15ml)

iJel Clear (15ml)

iJel Blush Cover (15ml)

iJel is een harde gel voor UV en LED lampen

€ 14,01
INK London
Op voorraad

iJel is een zelf nivellerende gel met net genoeg flexibiliteit om kleine beschadigingen te voorkomen. Het heeft een middelmatige viscositeit zodat deze prima te gebruiken is om je sculpting ontwerpen te maken of voor gebruik over tips. Het is een twee-fasige gel welke geen basis gel nodig heeft.

+ Available in both 15g & 50g sizes

Gebruik:

  • Maak de handen van zowel jezelf als de klant goed schoon en desinfecteer je gereedschap en werkplek.
  • Breng INK Cuticle Remover op de nagelriemen aan en begin na 30 seconden met het wegdrukken van de dode huid van elke nagel.
  • Buff de oppervlakte van de nagel heel licht om eventueel vet of vuil van de nagel te verwijderen. Breng daarna INK Pre-Nail Prep aan op de complete nagel.
  • Breng een heel dunne laag INK Prime-Bond aan op de nagel om de hechting te maximaliseren, en laat dit drogen (lucht; duurt slechts enkele seconden).
  • iJel vereist geen aparte basis gel, dus breng eerst een dunne laag iJel gel aan op het complete nageloppervlak en form. Laat uitharden onder UV (2 minuten) of LED (30 seconden)
  • Bouw nu de nagel verder op in het door jou gekozen ontwerp. Dit vereist meestal 1 of 2 lagen. iJel is zelf nivellerend, dus beweeg voorzichtig de gel naar de plaats waar het nodig is. Elke laag vereist uitharden onder UV (2 minuten) of LED (30 seconden) - de exacte tijd is afhankelijk van je lamp en iJel gebruik
  • Gebruik INK Cleaner om de plaklaag te verwijderen voordat je de nagel in lengte en vorm vijlt
  • Nadat je eventueel aanwezig stof verwijderd hebt, breng je 1 laag PRO FINISH NO WIPE aan, en laat dit uitharden onder je lamp (UV/2 minuten, LED/30 seconden). Hierdoor krijg je een glanzende eindafwerking en het zorgt ervoor dat je ontwerp niet vergeelt.
  • Breng een duppeltje INK Cuticle Oil met Vitamine aan op elke nagel

Zoals altijd bij het uitharden: de benodigde tijd is van veel factoren afhankelijk. Doe altijd een kleine test met een dunne laag iJel om te voorkomen dat er teveel warmte ontstaat wat niet prettig is voor je klant.

Verkrijgbaar in 15 en 50g verpakkingen.