Nude Flubber! (15ml)

Peach Pearl Flubber! (15ml)

Top Coat Rock Plus (15ml)

Top Coat Rock Plus (15ml)

Marshmallow Flubber! (15ml)

Basislaag en builder in 1

€ 18,97
INK London
Op voorraad

Fluid Rubber (Flubber) is een extreem sterke basislaag en builder in 1. Origineel ontworpen om te gebruiken met onze iLac producten om de best mogelijke bescherming tegen stoten te bieden en een zo goed mogelijke hechting te garanderen. Maar het kan ook gebruikt worden voor nagelverlengingen.

Flubber hardt uit onder zowel UV (2 Minutes) als LED (30 seconden). Wanneer een dikkere laag gebruikt wordt, of bij toepassing als nagelverlenging wordt een tijd van 60 seconden voor LED geadviseerd. UV blijft in deze situaties gelijk.

Het verschil met de andere basislagen van INK is dat de originele Hybrid Base Coat bedoeld is voor gebruik als dunne laag en zeer snelle verwijderbaar is. Base Elevation werkt op ongeveer dezelfde manier als Hybrid Base Coat, maar door de hogere viscositeit wordt het mogelijk om meer vormend te werken (bijv. verhoging van het nagelbed). Flubber biedt maximale sterkte en natuurlijk de mogelijkheid om korte verlengingen te maken. De rubberachtige structuur helpt om schokjes te absorberen en zorgt ervoor dat geen stukjes van de nagel springen.

Het gevolg van deze samenstelling is dat het ongeveer dubbel zo lang duurt (7 minuten voor Hybrid Base en Base Elevation t.o.v. 15 minuten voor Flubber) om het af te weken.