Omscholing Pearl Hybride PolyAcryl Gel - Vrijdagmiddag 12 oktober 2018

€ 41,28

Plaatsen beschikbaar


Leer werken met Pearl Hybryde PolyAcryl Gel

Tijd 13:00 tot 16:00


Details

Deze workshop is gratis bij aanschaf van 2 tubes Hybride PolyAcryl Gel (Zie verder)

Wil je geen liquid lucht meer in je salon, maar nog wel nagels met de stevigheid van acryl aan je klanten aanbieden? Sta je open voor het allernieuwste binnen je vakgebied? Dan is de Hybride PolyAcryl iets voor jou: je kunt met dit product in je salon zowel acryl en gel vervangen.

Bij aanschaf van 2 tubes Hybride PolyAcryl Gel krijg je een hybride penseel erbij, en is het volgen van deze workshop gratis!

Wanneer je het pakket niet aanschaft, dien je zelf penselen mee te brengen. De rest van de materialen die je in de workshop gebruikt stellen wij ter beschikking.

Deze workshop is zowel voor de ervaren nagelstyliste. We werken op eigen nagels, dus een model is niet nodig!

De workshops van Designer Nails worden in kleine groepen gegeven: maximaal 6 personen. Hierdoor zorgen we voor een gezellige sfeer waarin je dus maximaal kunt leren omdat je de volle aandacht krijgt.

Tijdens de workshop zorgen wij voor koffie/thee en wat lekkers erbij, en na afloop ontvang je van ons een certificaat van deelname.

Omdat we maar een beperkt aantal plaatsen hebben is vol ook echt vol - wil je verzekerd zijn van deelname, reserveer dan hier je plek!

De workshop gaat door bij deelname van minimaal 3 personen.