Opleidingen

Bij ons kun je terecht voor de verzorging van eigen nagels, maar ook voor de opleiding tot nagelstyliste, een allround cursus of losse lesmodules om je vaardigheden uit te breiden. Deze losse modules kunnen alleen gevolgd worden als je al de basis cursus hebt gevolgd bij Designer Nails, of door het (voor aanvang van de cursus) tonen van een certificaat wat bij een ander opleidingscentrum behaald is.

Designer Nails weet uit ervaring dat grote groepen vaak als niet prettig worden ervaren omdat de vereiste aandacht richting cursist dan niet altijd gegeven kan worden. Daarom geven wij aan maximaal 3 cursisten tegelijk les.

Als de cursus is afgerond, krijg je voor elke succesvol afgelegde module een certificaat. Onze ondersteuning stopt dan echter niet – je kunt na afronding altijd terecht met vragen waar je in de praktijk mee te maken krijgt.

Designer Nails maakt tijdens de cursus gebruik van producten het merk SuperNail en de les methode van Nail level basic 1 en 2.

Neem gerust contact met ons op om de PDF brochure met alle gegevens en modules te ontvangen. Wanneer je liever de brochure per normale post ontvangt, graag je adresgegevens meesturen.